Kerstdiner voor thuis  2019

 

Salade met Zalm tartaar met een Wasabi-Avocado crème

OF

               Salade met Iberico Rib-fingers en een Pikante chili saus

OF

Kalfsragout met truffel,

Korstdeeg en Paddenstoelen

*******

Romige Courgette Soep met Spekjes en Blad Selderij olie

*******

              Witvis Filet met Groente Risotto en een Kreeften Saus

OF

Herten Tournedos (rood gebraden) met Rode Kool, Aardappel puree en Wildsaus

OF

      Confit de Canard  met Gerookte Paksoi Stamppot en een Rode Wijn Saus

*******

Cheesecake met warme kersen en Salty Chocolade Flakes

OF

Hazelnootschuimtaartje met Karamel Saus en Praliné ijs

OF

Kaasplankje

(4-verschillende soorten kaas)

met Rogge Knar en Vijgen Compote

Prijs van menu € 51,50

 

Wijzigen voorbehouden

i.v.m.verse aanvoer van producten.

Bestellen kan tot en met

dinsdag 17 december 2019

Menu’s kunnen worden afgehaald

op beide kerstdagen

tussen 12:00 en 13:00

 

Bij de menu’s zal een korte beschrijving zitten voor het verwarmen en het Garneren ervan.

Tevens kunt U ook bij ons terecht

voor een bijpassend wijnadvies.

Bestellen kan via de mail of telefonisch. Liever meer info?

U kunt altijd terecht bij ons restaurant Meyers CuliCafé

 

tel:0294-415463 of 06-51806802 of via de mail: info@culicafe.nl

 

Met Culinaire groet,

Robert en Mendy Meijers

en natuurlijk ons Culi-Team

Kerstdiner voor thuis  2019

 

Salade met Zalm tartaar met een Wasabi-Avocado crème

OF

               Salade met Iberico Rib-fingers en een Pikante chili saus

OF

            Kalfsragout met truffel , Korstdeeg en Paddenstoelen

*******

                    Romige Courgette Soep met Spekjes en Blad Selderij olie

*******

              Witvis Filet met Groente Risotto en een Kreeften Saus

OF

Herten Tournedos (rood gebraden) met Rode Kool, Aardappel puree en Wildsaus

OF

      Confit de Canard  met Gerookte Paksoi Stamppot en een Rode Wijn Saus

*******

Cheesecake met warme kersen en Salty Chocolade Flakes

 

OF

Hazelnootschuimtaartje met Karamel Saus en Praliné ijs

OF

Kaasplankje (4-verschillende soorten kaas) met Rogge Knar en Vijgen Compote

Prijs van menu € 51,50

 

 

Wijzigen voorbehouden i.v.m.verse aanvoer van producten.

Bestellen kan tot en met dinsdag 17 december 2019

Menu’s kunnen worden afgehaald op beide kerstdagen tussen 12:00 en 13:00

Bij de menu’s zal een korte beschrijving zitten voor het verwarmen en het Garneren ervan.

Tevens kunt U ook bij ons terecht voor een bijpassend wijnadvies.

Bestellen kan via de mail of telefonisch. Liever meer info?                                                         U kunt altijd terecht bij ons restaurant Meyers CuliCafé

 

tel:0294-415463 of 06-51806802 of via de mail: info@culicafe.nl

 

Met Culinaire groet,

Robert en Mendy Meijers en natuurlijk ons Culi-Team

 

Kerstmenu voor 1e en 2e Kerstdag 2019

 

Amuse : Erwtensoep met Gerookte Paling

 

Zalm Tartaar met Wasabi-Avocado Creme

 **********

Zeebaars Filet op de huid gebakken met Gepofte Punt Paprika , Olijf, Pastinaak puree en Basilicum Olie

 **********

Scroppino van Limoen voor de liefhebber tussendoor extra te bestellen voor € 7,50

  **********

Confit de Canard met Groene Asperge, Pancetta chips en Gevogelte jus (extra te bestellen vers geschaafde truffel € 7,50)

 **********

Reekotelet (rood gebraden)  met Wilde Spinazie, Paddenstoelen en  Roseval  aardappel met een Wild Saus

**********

Mini Camembert uit de oven met Rozemarijn, gegrilde Ciabatta en Vijgen

**********

Chocolade Mousse met Aardbeien Compote, Sinaasappelzeste en Koffiestroop

 

Prijs per persoon € 76,50

(exclusief Scroppino)

 

Menu Prijs Met Scroppino € 81,50

(reserveren is gewenst

voor beide Kerstdagen)

 

Aanvang Diner

tussen 18:00 en 19:00 uur

Wijzigingen voorbehouden i.v.m.

verse aanvoer van producten.

 

Met Culinaire Groet, Robert en Mendy Meijers en ons Culi-Team.

 

Nieuwstad 84 • 1381 CD Weesp • 0294 415 463 • info@culicafe.nl

 

Kerstmenu voor 1e en 2e Kerstdag 2019

 

Amuse

Erwtensoep met Gerookte Paling

 

Zalm Tartaar met Wasabi-Avocado Creme

 **********

Zeebaars Filet op de huid gebakken met Gepofte Punt Paprika , Olijf, Pastinaak puree en Basilicum Olie

 **********

Scroppino van Limoen voor de liefhebber tussendoor extra te bestellen voor € 7,50

  **********

Confit de Canard met Groene Asperge, Pancetta chips

en Gevogelte jus (extra te bestellen vers geschaafde truffel € 7,50)

 **********

Reekotelet (rood gebraden)

met Wilde Spinazie, Paddenstoelen

en  Roseval  aardappel

met een Wild Saus

**********

Mini Camembert uit de oven met Rozemarijn, gegrilde Ciabatta

en Vijgen

**********

Chocolade Mousse met Aardbeien Compote, Sinaasappelzeste en Koffiestroop

 

Prijs per persoon € 76,50

(exclusief Scroppino)

 

Menu Prijs Met Scroppino € 81,50

(reserveren is gewenst

voor beide Kerstdagen)

 

Aanvang Diner

tussen 18:00 en 19:00 uur

Wijzigingen voorbehouden i.v.m.

verse aanvoer van producten.

 

Met Culinaire Groet,

Robert en Mendy Meijers

en ons Culi-Team.